promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Coca-Cola és a McDonald's tényleg a világ legsunyibb bandája lenne?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik kommentelő szerint a két céget nem igazán érdekli a háború, csak engedtek a nyomásnak.

Tovább folytatódik a háború Oroszország és Ukrajna között, és abban már a szakértők sem mernek biztosat mondani, hogy meddig húzódhat el az egész vérengzés.

Oroszország és Ukrajna eddig háromszor tárgyalt egymással, de ezek nem vezettek eredményre. Kiderül, hogy mit fog hozni orosz-ukrán külügyminiszteri találkozó Törökországban.

Amerika, az Európai Unió és különféle globális cégek folyamatosan vezetik be a szankciókat Oroszország ellen.

Most tényleg óriásvállalatok jelentették be, hogy felfüggesztik a működésüket Oroszországban. Köztük van a PepsiCo, a Coca-Cola, a Starbucks valamint a McDonald's. Az egyik kommentelő szerint ezt csak a rájuk nehezedő nyomás miatt tették.

„A Meki és a Coca is a világ legsunyibb bandái közé tartozik. Ha nem kezdik el bojkottal fenyegetni őket, akkor biztosan nem léptek volna semmit. Most meg a negatív reklám is reklám, utána meg alig várják majd, hogy enyhüljenek a harcok, hogy visszatérjenek az orosz piacra.”

Az valóban igaz, hogy hatalmas nyomás nehezedett a Coca-Colára és a McDonald'sra, hogy lépjenek ebbe az irányba, és már a közösségi oldalakon is elkezdték őket erősen kritizálni.

Oroszországban a McDonald'snak 850 étterem van, és ezek 62 ezer embert foglalkoztatnak. Chris Kempczinski vezérigazgató megígérte, hogy a válsághelyzet alatt Ukrajnában és Oroszországban is támogatni fogják a cégeiket.

A Coca-Cola nagyjából csak ennyit reagált:

„Azokkal az emberekkel vagyunk a szívünkben, akik átélik ezeket a tragikus eseményeket Ukrajnában.”

Az oroszok közben a bezárások előtt igyekeznek kiélvezni az utolsó Big Macet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás