promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató állítás terjed Putyinról – most ezen röhög a fél internet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kommentelők nem is értik, hogyan találták ki ezt az összeesküvés hívők.

Oroszország nem enged, Ukrajna pedig kitart, ameddig lehet, szóval nem fog egykönnyen lezárulni a szomszédunkban dúló háború. A béketárgyalások még nem vezettek eredményre, közben pedig folyamatosan érkeznek Ukrajna felől a menekültek.

Amerika, az Európai Unió és különféle globális cégek folyamatosan vezetik be a szankciókat Oroszország ellen. Az orosz nemzeti légitársaság, az Aeroflot szinte minden nemzetközi járatát törölte a mai naptól, vagyis március 8-ától, mivel a legtöbb ország kitiltotta légteréből az orosz légitársaságokat.

Putyin szombaton egy találkozón jelent meg Aeroflot-stewardesek társaságában. Az orosz elnök bejelentette, hogy nem vezet be sem hadiállapotot, sem más speciális veszélyhelyzetet Oroszországban.

A közös ebéden az orosz elnök még viccelődött is, hogy megrángatta az egyik stewardes, Mása által megmutatott joystickot, ami teljesen jó érzés volt a számára.

A nem éppen a megbízhatóságáról híres Titkok Szigete most egy olyan anyagot dobott be, ami szerint Putyin ott sem volt ezen a találkozón, csak a hologramja. Erről van egy videós bizonyíték is, amin az orosz elnök átnyúl a mikrofonon.

Felhoznak különböző magyarázatokat, még azt is, hogy Putyin egy gyíkember, de értekeznek arról is, hogy a videó valószínűleg csak rosszul van tömörítve, ami hát igaz is.

A kommentelők persze rögtön előkerültek, amint meglátták a cikket:

„Putin, éppen a Halálcsillagon volt, fizikailag.”

„Ilyesmi a gyíkemberek jellemzője. Én már csak tudom, a dédapám mesélte. Róla még annyit, szerette a pálinkát.”

„Jajjjjj! Ez már még nekem is sok! Sokkkkkkk!”

Igazából a kommentelők többsége csak röhögött az egészen, de jópáran meg is osztották a cikket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás