promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bella Hadid bugyiban, melltartó nélkül flangált a kifutón – a férfiak elégedettek a legújabb divattal
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű modell mindent megmutatott magából Párizsban.

Már a 2022/2023-as őszi-téli ruhákat mutatták be a párizsi divathéten a napokban, amelyen a gyönyörű Bella Hadid is kifutóra lépett. A palesztin gyökerű, 25 éves amerikai modell pedig nem akármilyen szettben tündökölt.

A csizmája combközépig ért, de lényegében ez a ruhadarab takart a legtöbbet a testéből. A nyakánál keresztben megkötött, masnival díszített tüllszerű miniruhája ugyanis olyan leheletfinomságú volt, hogy mindent láttatni engedett maga alatt.

Fotó: Profimedia

Bella egy fekete bugyit viselt alul, felül pedig konkrétan semmit, így a sötét mellbimbói, gömbölyű mellei a maguk teljes szépségében bukkantak elő. Ma már persze egy divatbemutatón a kvázi-meztelenkedés bevett dolog, senki sem rökönyödik meg rajta.

A pucérkodás Bellától sem idegen, nemrég például a saját – szintén modell – nővérével, Gigi Hadiddal dobtak le minden göncöt a Versace divatmárka kedvéért. A lányokat csupán a hajuk, és egy-egy jól szabott, bő félmillióba kerülő táska takarta, a koncepció szerint ugyanis a bűnbeesés ősi motívumát idézték meg a divatképen.

Bella a párizsi bemutatón a barátjával, Marc Kalmannal jelent meg, akit a neve alapján sokan magyar gyökerűnek tartanak. A 33 éves férfi művészeti vezetőként dolgozik különféle menő projekteken, például a rapper-énekes Travis Scott-tal is volt már alkalma együttműködni.

Marc és Bella a kapcsolatukat igyekeznek nem a nyilvánosság előtt folytatni, ezért csak annyit lehet tudni róluk, hogy valamikor tavaly jöttek össze, és a modell korábban az énekes-dalszerző The Weeknddel járt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás