promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vörös melltartóban és csupasz combokkal ingerel Vajna Tímea, végre felébredt téli álmából
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Beverly Hills-ből jelentkezett be, a mintegy 2,8 milliárd forintért vásárolt házából.

Vajna Tímea idén eddig adós maradt a posztokkal, az Instagramon például csak háromszor jelentkezett be szilveszter óta. Ebben minden bizonnyal szerepet játszott az, hogy három éve vesztette el férjét, Andy Vajna producert, a közelmúltban pedig egykori párja, Damu Roland is elment.

A gyönyörű milliomosnő aztán a napokban végre felébredt téli álmából, és igazán izgató fotókkal és videóval lepte meg követőit. Timi Beverly Hills-ből jelentkezett be, meglehetősen alulöltözve.

Térd alatt érő, csillogó csizmái szerencsére mindent látni hagytak a formás combjaiból, és a sebtében magára kapott fekete selyemfelső sem sokat takart ki a melleiből. A maradéktalan élményt egyedül az ingerlően vörös melltartó akadályozta meg.

Timi az állóképek mellé egy videót is hozzácsapott, amelyben élvezettel pakolja egyik lábát a másikra, mintha a csillogó magassarkú csizmáiban gyönyörködne. A kommentekben persze kapott hideget-meleget, bár ezúttal mintha a dicsérő szavak lettek volna többségben.

Az amerikai lapok még tavaly júniusban írták meg, hogy Andy Vajna özvegye 8,9 millió dollárért (közel 2,8 milliárd forintért) vásárolt házat Beverly Hills-ben. A Dirt.com részletesen, fotókkal is illusztrálva mutatta be az ingatlant.

A lap Lamborghini-sofőr modellként mutatta be Timit, aki a becslések szerint 120 millió dollárt örökölt néhai férjétől, vagyis a közel 9 milliós, ultramodern, domboldali ház vételára aprópénz lehetett számára. A 2021-ben épült ingatlan 6 háló- és 7 fürdőszobával rendelkezik, az alapterülete 650 négyzetméter.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás