promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Vajna Tímea kórházba került, meg kell műteni
Borítókép:  youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aggasztó hírekkel jelentkezett a kórházból Vajna Tímea, ugyanis újra koronavírusos lett, és ez még nem minden.

Nagyon megterhelő volt az utóbbi pár hét Vajna Tímea számára, hiszen nemrég volt szeretett férje, Andy Vajna halálának harmadik évfordulója, ráadásul igazi népharag zúdult rá, mikor december végén elhunyt az exe, Damu Roland – ugyanis egyesek úgy gondolják, hogy miatta, és a bántalmazással kapcsolatos vádjai miatt került olyan mélyre a színész, ahonnan már nem tudott felállni.

Vajna Tímea most egy kórházi ágyban fekve jelentkezett be Instagramon, és komoly dolgokat közölt a követőivel, ugyanis elárulta, hogy ismét elkapta a koronavírust, és még a lágyéksérvét is műteni kell – szóval nem túl jó a helyzet.

„Újra Covid, de most beoltva. Most... és később csak egy újabb műtét. Lágyéksérv, de a legjobb helyen. Azt hiszem, hogy rendbe kéne tennem a lelkemet is, mert hatalmas nyomás alatt voltam/vagyok”

– írta Vajna Tímea az Insta Storyjában.

Rengetegen aggódnak a hírességért, hiszen nem ez az első alkalom, hogy kórházba került, de szerencsére úgy tűnik, hogy kifejezetten jó a hangulata Vajna Tímeának, mivel vidám, ritmusos zenét rakott az Insta Storyja alá – ez pedig kifejezetten megnyugtató lehet a rajongói számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás