promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter megrázó részleteket árult el gyermeke születéséről
Borítókép:  Youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Február 14-én, pont Valentin-napon született meg Hajdú Péter harmadik gyereke. Most az apuka szerepről mesélt.

Párjával, Láng Eszterrel nem indult zökkenőmentesen a terhesség, egy nyaraláson elkapta a covidot és fájni kezdett a hasa, de szerencsére most már minden rendben van. Kicsit több, mint egy hete megszületett Dominik, Hajdú Péter kisfia.

A műsorvezető most elmondta, hogy az orvosuk a természetes szülés pártján volt, így igyekezett addig húzni az időt, amíg lehetett. Végül ez nem sikerült, a komplikációk miatt Eszternek császárral kellett világra hoznia első közös babájukat.

"Amíg Esztivel foglalkoztak az orvosok, a picit rátették a mellkasomra és így feküdtünk. Csodálatos, semmivel sem fogható érzés volt, sokat jelentett nekem, leírhatatlanul boldogok vagyunk"

- mesélte Hajdú Péter az első percekről.

Mivel látogatási tilalom van érvényben a kórházakban, Hajdú Péter is beköltözött két napra, hogy a kedvesével lehessen. Így az első 48 órában a kisfiával lehetett, és segíthetett a feleségének, aki lábadozott a súlyos műtétből.

Dominik eleinte felcserélte a napszakokat, így nem könnyítette meg a szülei dolgát. Nappal aludt és éjszaka pedig nem hagyta pihenni az újdonsült anyukát és apukát, mindkettőjüket rendesen lefárasztotta.

Eszter még tele van aggodalommal, de Hajdú Péter már rutinos apuka, így sokkal nyugodtabban kezeli a kisfiát. Ő már felnevelte két, előző házasságából született gyerekét, Noncsit és Dávidot.

„A babázásban van már gyakorlatom és most vagányabb is vagyok. Én fürdetek, Eszti egyelőre nem meri”

- árulta el.

A műsorvezető elmondta, hogy a családja minden tagja találkozott már Dominikkal, és a nagytesók máris imádják az új jövevényt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás