promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas örömhírt közölt Rúzsa Magdi, erre várt az egész ország - kép
Borítókép:  youtube.com/Magdolna Rúzsa (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdi végre megtehette azt, amire már két hónapja vágyott, mostantól teljesen más lesz az élete.

Tavaly rengeteg embert boldoggá tett a hír, hogy az ország egyik kedvenc énekesnője, Rúzsa Magdi hármasikreket vár, hiszen már régóta vágyott gyermekáldásra. Az újdonsült kismama február első felében adott életet két kisfiúnak és egy kislánynak, és már alig várta, hogy végre hazavihesse őket – most pedig végre eljött a nagy nap.

„Hazaértünk! A nagy család. Elmondhatatlan érzések kavarognak bennünk. A hála, amit a Honvédkórház szülészete, terhespatológiája és koraszülött osztálya iránt érzek, az szavakkal kifejezhetetlen. Amíg élek a szívemben hordozok mindenkit, azt a majdnem 30-40 embert, aki azon dolgozott, hogy a babáink épségben érkezzenek a világra és egészségesen , életre felkészülten jöhessenek velünk haza. [...] Amit a szülőszobában megéltem, az több, mint profizmus. Két csapat dolgozott együtt legalább 15 ember, hogy minden jól alakuljon Sehol a világon nem lett volna ennél profibb ellátásban részünk. [...] Mi jól vagyunk, bekuckóztunk. Boldogok vagyunk 62 nap után újra otthon, de már három csodával gazdagabban”

– írta Rúzsa Magdi a közösségi oldalán.

Az énekesnő élete hamarosan teljesen megváltozik, hiszen három csöppséggel is gazdagodtak a hétköznapjai, így most teljesen rájuk, és a családjára koncentrál – arról egyelőre nincsenek hírek, hogy mikor tervez visszatérni a színpadra vagy a stúdióba.

Rúzsa Magdi a posztjában név szerint is köszönetet mondott azoknak, akik könnyebbé tették számára a szülést és az utóbbi heteket, szóval nagyon hálás mindenkinek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás