promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: kiderült, mikor tér vissza Magyarország egyik kedvenc tévéműsora
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már nem kell sokat várnunk az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor új évadára.

Rengetegen nézték a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel című műsort, amiben különböző hírességek voltak a műsorvezető vendégei. Többek között Tóth Andi, Berki Krisztián, Curtis, Győzike és Ambrus Attila is elvállalták annak idején a műsort, amiben mindannyian felfedték a titkaikat, mókáztak egy kicsit és persze felejthetetlen pillanatokat okoztak a nézőknek.

Sokan várják már az Összezárva Hajdú Péterrel új évadát, amiben a jelek szerint Dér Heni, Dopeman, Rákóczi Feri, Aurelio és Gáspár Laci is szerepelni fognak, szóval ismét felkészülhetünk pár remek epizódra – most pedig végre kiderült, hogy pontosan mikor láthatjuk a Life TV-n az új részeket.

„Összezárva szezonpremier: február 25-én 22 órakor”

– írta Hajdú Péter a közösségi oldalán.

A műsorvezető nemrég kirakott videója alapján Gáspár Laci lesz az új szezon első részének vendége, ami nagyon izgalmas, hiszen biztos, hogy rengeteg érdekességet fog elárulni magáról az énekes – sőt, még az is lehet, hogy szóba kerül a nagy port kavaró X-Faktoros bakija, amikor Kóbor János megemlékezésén „Gyöngyhajú lány” helyett véletlenül „Zöldhajú lány”-t énekelt.

Itt lehet megnézni egy rövid kedvcsinálót az Összezárva Hajdú Péterrel új évadához:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás