promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Reszkethet az RTL Klub és a TV2: ez a bejelentés magyar nézők millióinak fog elképesztő boldogságot okozni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Life TV olyan bejelentést tett, aminek biztos, hogy rengetegen fognak örülni.

Vannak olyan sorozatok, amik egy életre beköltöztek a magyar nézők szívébe, hiszen nélkülük (erős túlzással) teljesen más lenne a mai társadalmunk. Megannyi remek történet, könnyen idézhető mondat és felejthetetlen mozzanat jellemzi ezeket az alkotásokat – és természetesen a Peter Falk főszereplésével készült Columbo című klasszikus nyomozós széria is ilyen, hiszen az országban valószínűleg egyetlen olyan ember sincs, aki ne tudná, hogy miről van szó.

A Columbo eredetileg 1968-tól egészen 2003-ig futott Amerikában, Magyarországon pedig 1972-től kezdték vetíteni, és azóta szinte folyamatosan megtalálható valamelyik csatornán – most például a Life TV-re költözött a zseniális nyomozó, akinek a kalandjait február 10-től láthatják a rajongók.

„Columbo minden délután a LifeTV-n nyomoz! Február 10-től délutánonként követheted a nyomozó nem mindennapi felderítéseit! Premier február 10. 16:00!”

– olvasható a Life TV közösségi oldalán.

Az biztos, hogy elképesztően sokan örültek a csatorna bejelentésének, hiszen Columbo az ország egyik kedvenc figurája, aki még mindig nagyon sok nézőt érdekel, szóval mindenképp érdemes lesz a Life TV-re kapcsolniuk a nosztalgiára vágyó rajongóknak.

Itt lehet megnézni egy rövid előzetest:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás