promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a legendás Columbo, azaz Peter Falk ritkán látható lánya, Catherine - fotók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő munkahelyet választott a lány.

Peter Falk, azaz Columbo hadnagy esetén valószínűleg a valóség és a fikció között elmosódik az éles határ, és csak egy elmosódott vékony csík jelzi, hogy éppen itt vagy éppen amott vagyunk. A magyarok egyik kedvenc sorozata, a Columbo című széria főszereplőjének élete szinte nyitott könyv a rajongók számára, hétről hétre jelennek meg még most is cikkek, amelyek persze a sokszor elpuffogtatott klisékkel élnek, ám néha tényleg érkeznek újdonságok.

Szeptember 15-én például napvilágot látott egy könyv, amelyben sosem hallott dolgokról rántja le a leplet a szerző, David Koening.

Sőt, a színész magánéletében is elmosodik a határ Columbo és Peter Falk között, hiszen második felesége, akivel haláláig együtt volt több Columbo-epizódban is feltűnt. Azt viszont kevesen tudják, hogy Peter Falk két kislányt fogadott örökbe, közülük az egyik, Catherine magánnyomozóként dolgozik.

Valószínűleg a papa előéletéből ítélve ez sem lehet véletlen.

Kép: Profimedia

Catherine nemrégiben a BBC egyik műsorának volt a vendége, amely Britney Spears gyámságának kérdését járta körül, a nő azért is volt érdekelt a kérdésben, hiszen Peter Falk utolsó éveiben apja gyámságáért perlekedett Falk második feleségével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás