promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató: egy csivava szelleme tartja rettegésben a családot?
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy kutya körmeinek kaparászását hallotta a padlón, pedig saját a kutyája mellette volt.

Egy család, akik eddig nem hittek a paranormális jelenségekben, most meg vannak róla győződve, hogy egy csivava kísérti a házukat. A szülők vették észre előbb a hangokat, amik a folyosóról jöttek – a sztorit Redditen osztotta meg a lányuk.

Elmagyarázta, hogyan apja hallotta először a karmokat, ahogy a parkettát kaparják, majd az anyja azt állította, hogy alig néhány nappal később ő is hallotta az érdekes zajt.

„Anyám a valaha volt legnagyobb szkeptikus. Amikor apám elmesélte neki, hogy néhány alkalommal hallott olyan hangot, mint a kaparászás a keményfán, és látott egy kis fehér golyót lebegni a folyosón, letromfolta, mert azt hitte, tréfálkozik vagy csak képzelte az egészet”

- írta a felhasználó.

"De aztán meghallotta a kutya karmainak a hangját, amikor egyedül volt, és egyetlen kutyájuk a kanapén ült mellette. A kutyája felugrott és odarohant, hogy nyomozzon, és a zaj abbamaradt"

- tette hozzá.

De ez még nem minden:

„Azt mondta, látott egy kis kutyát az ajtóban. A szemüvege nélkül, a sötétben azt hitte, hogy a kutyája, Rosie követte. Odament, hogy felvegye, de a kezei áthaladtak az állaton a padlóra. Rosie pedig még mindig az ágyban feküdt és aludt."

A nő úgy gondolja, hogy néhai apja csivavája látogatta meg őket, aki két éve hunyt el, és az apjával együtt temették el. Mindössze hét nap telt el a kettejük halála között.

"Most már teljesen meg van győződve arról, hogy az apja és az ő mélyen szeretett csivavája az"

- tette hozzá a nő lánya.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás