promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M a földbe tiporta Dancsó Pétert: „Nem tudom komolyan venni ezt a valamilyen lényt”
Borítókép:  youtube.com/GWMMUSIC (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dancsó Péter nemrég keményen nekiment G.w.M-nek és Kulcsár Edinának, de a rapper nem hagyta szó nélkül a dolgot.

Mindenki meglepődött, mikor Kulcsár Edina és Csuti bejelentették, hogy válnak, de az egyenesen letaglózta a követőiket, mikor három nappal később kiderült, hogy Edina összejött a híres magyar előadóval, G.w.M-mel. Az újdonsült sztárpár azóta rengeteg támadást kap, és többek között Sebestyén Balázs, Alekosz, Puzsér Róbert, illetve Dancsó Péter is kemény kritikával illette őket.

G.w.M a legtöbbször bölcsen hallgat ilyenkor, de Alekosznak mégis reagált annak idején – most pedig kivételesen Dancsó Péternek is nekiment, aki egy egész videót szentelt annak, hogy megalázza őt és szerelmét, Kulcsár Edinát.

„Skacok... Nem tudom komolyan venni ezt a valamilyen lényt... :) Nem is reagálok semmire! Nem vagyok hajlandó ilyen csinos hölggyel vitatkozni”

– írta G.w.M egy Insta Storyban, amihez egy éppen mosolyogva medencézős képet is mellékelt Dancsó Péterről.

A kemény beszólások alapján a rapper nem tartja éppenséggel veszélyesnek az ország egyik legismertebb internetes videósát, pedig lehet, hogy jobban tenné, ha kicsit komolyabban venné őt, mivel máris több mint 237 ezren nézték meg a fent említett felvételét – amit itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás