Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Bukott családanya, a megbundázott szépségkirálynő” - Alekosz durván nekiment Kulcsár Edinának

„Bukott családanya, a megbundázott szépségkirálynő” - Alekosz durván nekiment Kulcsár Edinának

Színes

„Bukott családanya, a megbundázott szépségkirálynő” - Alekosz durván nekiment Kulcsár Edinának

Színes

Promotions 13:13

Alekosz a közelmúlt bulváreseményeiről értekezett, miközben porig alázta Kulcsár Edinát.

Az utóbbi időszakban még a csapból is Kulcsár Edina és Csuti válása folyik, főleg azóta, hogy kiderült, az egykori szépségkirálynő összejött G.w.M-mel. Az is nagy port kavart, mikor Oláh Ibolya arra célzott nemrég, hogy "megbundázták" a Megasztár első évadának végeredményét, ezért nem ő nyerte meg annak idején a műsort, ráadásul már a „Magyarország” című slágert sem fogja többé énekelni – nem csoda, hogy ezeket a híreket még a Való Világ 4 győztese, Alekosz sem tudta szó nélkül hagyni.

„Mivel a botrányairól elhíresült szalonképtelen presserkegyenc Oláh Ibolya bejelentette, hogy többé nem hajlandó elénekelni a Magyarország című dalt, úgy ezt a nemzetikérdést, kezelni kell. Akkor talán - a bukott családanya, a megbundázott szépségkirálynő, a házassága alatt izomcelebekkel bűnösviszonyt folytató 43-as lábú Kulcsár Edina elénekli majd. Most úgyis énekelni tanítják azt”

– írta Alekosz.

Ahogy az lenni szokott, a botrányhős most is rendesen kiakasztotta az embereket, hiszen könyörtelenül őszinte jelzőkkel illette Oláh Ibolyát és Kulcsár Edinát.

Alekosz amúgy éppen egy nagy átalakuláson megy keresztül, ugyanis elkezdett gyúrni, és elhatározta, hogy izmos, BMW-s, primitív pasivá fog válni, hogy így szerezzen magának „jócsajt” – hiszen állítása szerint az általa áhított hölgyek az ilyen férfiakra vágynak.

Itt lehet megtekinteni Alekosz teljes posztját:

Borítókép: Alekosz

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria