Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sebestyén Balázs úgy beleállt Kulcsár Edinába, hogy azt Puzsér Róbert is megirigyelné

Sebestyén Balázs úgy beleállt Kulcsár Edinába, hogy azt Puzsér Róbert is megirigyelné

Színes

Sebestyén Balázs úgy beleállt Kulcsár Edinába, hogy azt Puzsér Róbert is megirigyelné

Színes

Helmeczi Benjamin 12:12

Sebestyén Balázs élő adásban mondta el a véleményét Kulcsár Edináról.

Kulcsár Edina és Csuti néhány napja jelentették be, hogy külön utakon folytatják, és rögtön felröppent a pletyka, hogy egy harmadik fél miatt ment tönkre a házasságuk. Ezt Csuti hamar, magabiztosan megcáfolta, aztán ő is nagyot nézett, mikor Edina hétfőn a közösségi oldalán mutatta meg, hogy a nála 7 évvel fiatalabb, mindössze 25 éves G.w.M-mel jött össze, akit ráadásul Csuti mutatott be neki.

Csuti elmondása szerint Kulcsár Edina többször is a szemébe hazudta, hogy nincs senkije, ráadásul az egykori szépségkirálynő közeli ismerősei, barátai is úgy tudták, hogy a két gyermekes édesanyának nincs új kapcsolata. Mint kiderült, Edina mindenkinek hazudott, és azért hozta nyilvánosságra az új szerelmét, mert a lebukás után végre ki akart kerülni ebből a hazugságcunamiból, amibe csaknem belefojtotta magát.

A botrányos szerelmi háromszög Sebestyén Balázséknál is szóba jött a Rádió1 reggeli műsorában.

„Nagyon sok sebből vérzik, és sántít a dolog, és nagyon méltatlan ez az egész”

- kezdte Balázs, aki elárulta, milyen benyomás alakult ki benne Kulcsár Edináról, mikor korábban együtt forgatott vele a Nyerő párosban. A műsorvezető véleménye szerint egy kirakatban élő közszereplőnek muszáj tisztességesen befejeznie egy házasságot:

„Látva szegény Edinát... én is töltöttem vele három hetet, azt se tudja, merre van arccal előre. Semmiféle tudatosság nincs benne, annyira sodródik, és annyira nem tudja, hogy ki ő valójában, hogy ezen én meg sem lepődöm. Méltatlan nagyon durván így befejezni valamit”.

Borítókép: RTL Klub

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria