promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs úgy beleállt Kulcsár Edinába, hogy azt Puzsér Róbert is megirigyelné
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs élő adásban mondta el a véleményét Kulcsár Edináról.

Kulcsár Edina és Csuti néhány napja jelentették be, hogy külön utakon folytatják, és rögtön felröppent a pletyka, hogy egy harmadik fél miatt ment tönkre a házasságuk. Ezt Csuti hamar, magabiztosan megcáfolta, aztán ő is nagyot nézett, mikor Edina hétfőn a közösségi oldalán mutatta meg, hogy a nála 7 évvel fiatalabb, mindössze 25 éves G.w.M-mel jött össze, akit ráadásul Csuti mutatott be neki.

Csuti elmondása szerint Kulcsár Edina többször is a szemébe hazudta, hogy nincs senkije, ráadásul az egykori szépségkirálynő közeli ismerősei, barátai is úgy tudták, hogy a két gyermekes édesanyának nincs új kapcsolata. Mint kiderült, Edina mindenkinek hazudott, és azért hozta nyilvánosságra az új szerelmét, mert a lebukás után végre ki akart kerülni ebből a hazugságcunamiból, amibe csaknem belefojtotta magát.

A botrányos szerelmi háromszög Sebestyén Balázséknál is szóba jött a Rádió1 reggeli műsorában.

„Nagyon sok sebből vérzik, és sántít a dolog, és nagyon méltatlan ez az egész”

- kezdte Balázs, aki elárulta, milyen benyomás alakult ki benne Kulcsár Edináról, mikor korábban együtt forgatott vele a Nyerő párosban. A műsorvezető véleménye szerint egy kirakatban élő közszereplőnek muszáj tisztességesen befejeznie egy házasságot:

„Látva szegény Edinát... én is töltöttem vele három hetet, azt se tudja, merre van arccal előre. Semmiféle tudatosság nincs benne, annyira sodródik, és annyira nem tudja, hogy ki ő valójában, hogy ezen én meg sem lepődöm. Méltatlan nagyon durván így befejezni valamit”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás