promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M durván kiosztotta Alekoszt, amiért beszólt Kulcsár Edinának
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M gyorsan párja védelmére kelt.​

Kitört a celebháború. Nagy Alekosz nemrég a Facebook-oldalán osztotta meg edzés közbeni gondolatait, amiben alaposan beolvasott Kulcsár Edinának. Miután Oláh Ibolya bejelentette, hogy soha többet nem hajlandó elénekelni a Magyarország című dalt, Alekosz az alábbi sorokkal indokolta meg, miért Kulcsár Edina lenne a méltó utódja:

„Akkor talán - a bukott családanya, a megbundázott szépségkirálynő, a házassága alatt izomcelebekkel bűnösviszonyt folytató 43-as lábú Kulcsár Edina elénekli majd. Most úgyis énekelni tanítják azt”

Alekosz ráadásul még Tóth Gabinak is beszólt a posztjában.

Nem telt bele sok időbe, Kulcsár Edina új szerelem, G.w.M párja védelmére kelt a legutóbbi Insta Story-jában.

„Nem hiába tart itt az életed, Alekosz, a saját magad csapdája vagy, ember... Itt vagy lassan kiöregedve egy igazi Garfield-formával, asszony, barátnő nélkül. Szomorú, hogy ehhez kell hozzászólnod, hogy bármilyen formában is, de felmerüljön a neved. Írj rám és meghívlak kajálni, ahova csak akarod, még segítek is becsajozni neked, drágám! U.i.: Súlyok helyett, ha van benned fölösleges energia, akkor vezesd le a jobb kezeden, hasznosabb lesz, mint lejárni fotózni magad egy terembe”

- írta G.w.M.

Feltevődik a kérdés, hogy a rapper mit fog szólni, ha elolvassa Puzsér Róbert szavait. Bár a kritikus kegyetlen szavai elsősorban Edinát és Csutit ostorozták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás