promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alee megtörte a csendet - ezért tűnt el a nyilvánosság elől az X-Faktor győztese
Borítókép:  facebook.com/xfaktorhungary (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alee fájdalmas őszinteséggel árulta el, hogy miért nem volt olyan aktív az utóbbi időszakban.

Szinte az egész ország egy emberként szurkolt a 16 éves Alee-nak, hogy ő nyerje meg az X-Faktor jubileumi 10. évadát, hiszen nem csupán elképesztően tehetséges volt, de a története is meghatotta a közönséget. A fiatal rapper végül hatalmas fölénnyel győzedelmeskedett, azóta pedig szinte folyamatosan járja az országot a slágereivel – nemrég viszont egy kicsit eltűnt a közösségi oldalairól, és most kiderült, hogy mi volt ennek az oka.

„Gondoltam pár mondatban végre beszélek kendőzetlenűl, őszintén arról hogy mi történik velem. Mint ahogy észrevettetek eltuntem a Social media világából. Posztoltam párat nektek, letudtam a kotelezoket de ezentúl semmi, talán csak igyekeztem azt mutatni minden rendben, boldog vagyok és csinálom amit kell. Sajnos ez teljes egészében nincs így. Hatalmas utat jártam be de ez még semmi ez csak egy kezdet, irom a zenéket, kiprobalok új dolgokat, de keresem magam. Akarmennyire celtudatos vagyok, akarmennyire ott vagyok fejben ez egy hatalmas valtozas az eletemben ami kihat rám mentalisan. Nem fog széttörni a nyomás nem futamodok meg, nem tunok el. Csinalni fogom azt ami miatt még pozitiv tudok maradni. Csak ez most egy ilyen idoszak skacok, es megszeretném koszonni hogy mellettem vagytok es minden koncerten tomboltok! Nem tudok mindenkinek megfelelni a zenemmel, a kulsommel, a szemelyisegemmel. Nem is akarok! Most egy olyan Aleet fogtok kapni aki azt csinálja ami ő, amit szeret, amit boldogan motivàltan csinál. Csak kell/kellett egy kis idő hogy visszataláljak magamhoz. Ugyhogy ne csuggedjetek, keszulnek az uj zenek csak idobe tellik mire mentalisan rendbe teszem a multat es a jelent ami kisert neha. Veletek maradok és csinálom amihez a legjobban ertek, magamat adom es zenélek lesz*rva a negativ embereket es a negativitást magam korul!”

– írta Alee.

Úgy tűnik, hogy a hirtelen jött népszerűség és a rengeteg változás nem csak pozitív hatással volt a rapper életére, és ezt még időbe telik feldolgoznia, kezelnie, ami teljesen természetes. Alee eddig is meglepően éretten kezelte a dolgokat, és az is nagyon pozitív, hogy ilyen hamar észrevette magán a jeleket, mivel így még viszonylag könnyen vissza tud találni önmagához – a rajongói pedig a visszajelzések alapján teljes mértékben támogatják őt ebben.

Itt lehet megnézni Alee őszinte posztját:

Itt pedig az egyik legutóbbi zenéjét lehet meghallgatni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás