promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné olcsó fülbevalójával Meghan Markle-nek szólt?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A királyi szakértő szerint így akart üzenni Kate Middleton.

Katalin hercegné idén először lépett a nyilvánosság elé a férjével, Vilmos herceggel, amikor a pár ellátogatott a londoni Foundling Múzeumba. Erre az alkalomra a ruhájának minden eleme megfizethető áru volt, köztük egy pár fülbevaló az Accessorize-tól – ami eredetileg mindössze 7 fontba (kb. 3000 Ft) került.

Daniela Elser királyi szakértő szerint ez a „normális” nevelésére utal.

„Minden alkalommal, amikor Katalin ehhez az Accessorize fülbevalóhoz hasonlót visel, emlékeztet arra, hogy nem veszítette el a kapcsolatot közönséges gyökereivel. Lehet, hogy jó úton halad, hogy ő legyen a következő walesi hercegnő, de az olyan divatválasztások, mint ez a fülbevaló, azt az üzenetet hordozzák, hogy a brit királyi család nem változtatta meg őt, mint személyt. Ez egy erőteljes és ravasz üzenet”

- mondta a szakértő.

Elser hozzáteszi, hogy ez ellentétben áll a sógornője, Meghan Markle szekrényében található „luxus” darabokkal.

 „Az életben újonnan felfedezett étvágy a luxus dolgok iránt a ruhásszekrényére is kiterjed.”

Hozzáteszi, hogy Meghan a The Row divatmárka ruháit viseli, köztük legalább két 2000 dolláros (633 950 Ft) darab van garbójában.

Vilmos és Kate munkájának szerves része az, hogy a monarchiát relevánsnak és a kortárs társadalommal rezonálónak tüntesse fel, ugyanakkor varázslatos és fenséges is legyen egyszerre. Meghan Markle viszont az egyértelmű gazdagság megmutatásával el is idegenítheti az átlagos támogatóikat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás