promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Legatyásodott Katalin hercegné? 3000 forintos bóvli fülbevalóval jelent meg a nyilvánosság előtt
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 40. születésnapját ünnepelte nemrég – talán ajándékba kapta az olcsó ékszert?

Amikor Kate Middleton idén először jelent meg a nyilvánosság előtt, a gyönyörű kék kabátjával azonnal magára vonta mindenki figyelmét. Azt viszont alighanem csak a hölgyek vehették észre, hogy a hercegné a fülében igencsak olcsó ékszereket viselt.

Katalin fülbevalói egészen pontosan 7 fontba (vagyis 3000 forintba) kerültek, ám ez korántsem jelenti azt, hogy a hercegné legatyásodott volna, vagy a férje, Vilmos herceg ilyen ócskasággal lepte volna meg a nemrég ünnepelt 40. születésnapján.

A csillogó karikákat Katalin az Accessorize nevű cégtől vásárolta, amely az 1984-es fennállása óta rengeteget tett a gyengébbik nemért és a környezetvédelemért. Valóban nem drága termékeinek értékesítéséből sokat költ jótékony célokra, a rászoruló nők támogatására, illetve folyamatos erőfeszítést tesz a fenntartható termelés megvalósításáért.

A hercegné pedig szívesen demonstrálta viseletével, hogy nagyra értékeli az Accessorize erőfeszítéseit. A londoni Foundling Museumban tett kiruccanásuk egyébként figyelemfelhívásként szolgált, 1739-ben ugyanis a Foundling kórház volt az első, amely kifejezetten gyermekek ellátására, befogadására jött létre az Egyesült Királyságban. A múzeum az egészségügyi intézmény történetét mutatja be.

Katalin egyébként a nadrágjával sem volt hivalkodó, hiszen az is csupán egy 130 fontos (55 ezer forintos) darab volt, ami Angliában nem számít drágának, különösen a legfelsőbb körökben nem.

A fülbevalókkal kapcsolatban a Daily Mail megjegyezte, hogy a weben már kettőt fizet, hármat kap akció keretében árusítják, így alig 2 fontért (azaz 1000 forint alatt) is hozzá lehet jutni. Katalin hírverése által talán sokan nem fogják sajnálni érte a csekély összeget, így még több pénz juthat jótékony célokra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás