promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumped Gabónak van egy eltitkolt fia? Megbotránkoztató sztorit osztott meg
Borítókép:  YouTube / Tatár Csilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Viccelődött egy fiatalkori emlékkel, amelynek az „eredményét” fotón is láthatjuk.

Pumped Gabo és PSG Ogli egyaránt megosztották azt a fotót az Instagram-oldalaikon, amely egy kiadós közös edzés után készült róluk. Pumped aztán mindkettőhöz odabiggyesztett egy olyan megjegyzést, amelyen azóta is röhög a fél internet.

„Annak idején, még bölcsődés koromban volt egy szerelmem. Egy hosszú barna hajú lány, sokat játszottunk együtt, egyszer szerelmeskedtünk a bokorban. Aztán kirúgtak minket a bölcsiből. Állítólag terhes lett, de nem hittem el... Elsodort minket egymástól az élet... Nem tudtam, hogy ilyen pacek lesz az eredménye”

– pajzánkodott Gabo, a jó ízlés határait súrolva, és persze a mellette álló haverjára gondolva. Az RTL-en korábban saját trashreality-ben szereplő testépítő és médiaceleb nemrég Tatár Csilla YouTube-csatornáján azt is elárulta végre, miből futja neki az állandó menőzésre.

„Gyúrok, szolizok és fodrászhoz járok, ezzel telnek a napjaim. Abból élek, hogy ezt felteszem az Instagramra, az emberek jót szórakoznak rajta, vásárolják a dolgokat, amiket megveszek. Én igazából egy percet nem dolgozok, csak a hobbiknak élek”

– vallotta be őszintén, azt is hozzátéve, hogy szerinte az az értelme az életnek, hogy jól érezzük magunkat. Ezt a véleményét alighanem a haverja, PSG Ogli is osztja, akit a legtöbben arról ismernek, hogy „kedvessége határtalan”.

A kissé hadaró tévésztár, énekes és PSG-tulaj (ahogy önmagát nevezi) legutóbb egy Mexikóból származó fotósorozatot osztott meg az Instán. Ezen sárga és fehér bundájú tigriseket ölelget – de nem kell megijedni, PSG Ogli épségben fog hazatérni, mert csak kölyök nagymacskákról van szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás