Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.huEzen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ha azt szeretnéd, hogy a számítógépedről kiskorú ne férhessen hozzá efféle tartalmakhoz, használj szűrőprogramot!


Elmúltál már 18 éves?

Nem
Pumped Gabónak van egy eltitkolt fia? Megbotránkoztató sztorit osztott meg

Pumped Gabónak van egy eltitkolt fia? Megbotránkoztató sztorit osztott meg

Színes

Pumped Gabónak van egy eltitkolt fia? Megbotránkoztató sztorit osztott meg

Színes

Promotions 12:42

Viccelődött egy fiatalkori emlékkel, amelynek az „eredményét” fotón is láthatjuk.

Pumped Gabo és PSG Ogli egyaránt megosztották azt a fotót az Instagram-oldalaikon, amely egy kiadós közös edzés után készült róluk. Pumped aztán mindkettőhöz odabiggyesztett egy olyan megjegyzést, amelyen azóta is röhög a fél internet.

„Annak idején, még bölcsődés koromban volt egy szerelmem. Egy hosszú barna hajú lány, sokat játszottunk együtt, egyszer szerelmeskedtünk a bokorban. Aztán kirúgtak minket a bölcsiből. Állítólag terhes lett, de nem hittem el... Elsodort minket egymástól az élet... Nem tudtam, hogy ilyen pacek lesz az eredménye”

– pajzánkodott Gabo, a jó ízlés határait súrolva, és persze a mellette álló haverjára gondolva. Az RTL-en korábban saját trashreality-ben szereplő testépítő és médiaceleb nemrég Tatár Csilla YouTube-csatornáján azt is elárulta végre, miből futja neki az állandó menőzésre.

„Gyúrok, szolizok és fodrászhoz járok, ezzel telnek a napjaim. Abból élek, hogy ezt felteszem az Instagramra, az emberek jót szórakoznak rajta, vásárolják a dolgokat, amiket megveszek. Én igazából egy percet nem dolgozok, csak a hobbiknak élek”

– vallotta be őszintén, azt is hozzátéve, hogy szerinte az az értelme az életnek, hogy jól érezzük magunkat. Ezt a véleményét alighanem a haverja, PSG Ogli is osztja, akit a legtöbben arról ismernek, hogy „kedvessége határtalan”.

A kissé hadaró tévésztár, énekes és PSG-tulaj (ahogy önmagát nevezi) legutóbb egy Mexikóból származó fotósorozatot osztott meg az Instán. Ezen sárga és fehér bundájú tigriseket ölelget – de nem kell megijedni, PSG Ogli épségben fog hazatérni, mert csak kölyök nagymacskákról van szó.

Borítókép: YouTube / Tatár Csilla (screenshot)