promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt, vége: Jason Momoa szomorú bejelentést tett, teljesen ledöbbentette az embereket
Borítókép:  Jason Momoa és Lisa Bonet / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Öt év házasság után úgy döntött Jason Momoa és a felesége, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak.

Az Aquaman, Trónok harca, Az Igazság Ligája és még megannyi sikerfilm sztárja, Jason Momoa jelenleg Hollywood egyik legnépszerűbb, legfoglalkoztatottabb színésze, aki öt éve él boldog házasságban feleségével, akivel 2005-ben jöttek össze – de úgy tűnik, hogy a járvány az ő szerelmükre is negatív hatással volt, ugyanis most egy kifejezetten megdöbbentő poszttal jelentkezett a híresség.

Jason Momoa és Lisa Bonet közösen jelentették be, hogy hosszú idő után elválnak, és mostantól külön utakon folytatják, de az egymás iránt érzett szeretet, illetve tisztelet természetesen megmarad, és ennek jegyében nevelik tovább közös gyermekeiket, akik nagyon fontosak számukra.

Ezek alapján szerencsére nem kell egy botrányokkal teli hollywoodi válásra számítanunk, de Jason Momoa rajongóit még így is egyenesen sokkolta a hír, hiszen a világsztár mindig úgy beszélt a feleségéről, mint egy szerelmes tini, aki megtalálta élete párját.

Az utóbbi időszak sokak számára nehéz volt, Jason Momoa rövid bejelentése pedig arra utal, hogy a házassága nem bírta ki a megpróbáltatásokat, így kénytelenek voltak meghozni ezt a nehéz döntést.

Itt lehet megtekinteni Jason Momoa és Lisa Bonet bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás