promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott tesztfelvételeken láthatjuk, milyen lett volna Jason Momoa Brandon Lee utódjaként A holló modern változatában
Borítókép:  Jason Momoa / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akármennyire tűnt annak idején nevetséges ötletnek a Jason Momoa-féle A holló remake, a kiszivárgott tesztfelvételek alapján nagy veszteség érte a közönséget, hogy sosem készülhetett el.

1994-ben mutatták be Alex Proyas kultuszfilmjét, A hollót, amiben Brandon Lee karaktere a halálból tér vissza, hogy bosszút álljon a szerelme gyilkosain. Az alkotás sikerét egy szörnyű tragédia árnyékolta be, ugyanis Bruce Lee fia, Brandon Lee a forgatáson halálosan megsebesült, miután az egyik kellékfegyverrel véletlenül ténylegesen meglőtték őt.

Pár évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy Az apáca című horrorfilm rendezője, Corin Hardy elkészíti A holló új változatát, ráadásul az Aquamanként elhíresült Jason Momoa főszereplésével, de a projekt sajnos hamar széthullott – most viszont kiszivárgott pár tesztfelvétel a színészről, amin hollós sminkben láthatjuk őt, és egyszerűen elképesztően néz ki.

Az eddigi visszajelzések alapján rengetegen sajnálják, hogy a filmből végül nem lett semmi, hiszen Jason Momoa szemmel láthatóan nagyon jó lett volna benne – de Corin Hardy még nem adta fel a reményt, ezért egyelőre titokban tartja a történetet, hátha valamelyik hollywoodi stúdió a pozitív reakciók láttán felkarolja az alkotást, amibe már eddig is rengeteg munkát ölt a rendező.

Íme a Jason Momoa-féle A holló kiszivárgott tesztfelvételei:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás