promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Remek ember volt” - Gyászol Adam Sandler és az egész komikus közösség
Borítókép:  Adam Sandler / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Adam Sandler is gyászolja a népszerű komikust és sorozatsztárt, akit holtan találtak a hotelszobájában.

Szinte sokkolta a világot a hír, hogy elhunyt a Bír-lak című sorozat színésze, a legendás komikus, Bob Saget. A híresség 65 éves volt, éppen a legújabb stand-up műsorával turnézott, mikor megtalálták a holttestét a hotelszobájában. Halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok, de a hatását máris érezni lehet Hollywoodon, ugyanis hatalmas sztárok kezdtek megemlékezni a közkedvelt humoristáról, aki több filmet is rendezett.

„Remek ember volt. Pokolian vicces. Annyira kedves. A szeretetem küldöm Bobnak és az egész családjának”

– írta Adam Sandler, aki együtt dolgozott Bob Sagettel az 1998-as Bérbosszú Bt. című vígjátékon, aminek a tavaly elhunyt Norm MacDonald volt a főszereplője.

Bob Saget a színpadon egy bevállalós, „mocskos” komikus volt, aki sosem félt kimondani a véleményét, de az életben állítólag egy igazán jólelkű, kedves embert ismertek meg benne a barátai. Sokak szerint öröm volt vele együtt dolgozni, és a távozásával Amerika egyik legviccesebb komikusát is elveszítettük.

Adam Sandler mellett a Tök alsó sztárja, Rob Schneider is megemlékezett Bob Sagetről, illetve a Bír-lakos színésztársai, John Stamos és Dave Coulier is megható üzenetekkel búcsúztak tőle.

Itt lehet megnézni Adam Sandler posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás