promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adam Sandler megmutatta, hogy 25 év után is tud olyan őrülten golfozni, mint Happy – videó
Borítókép:  Happy Gilmore szerepében Adam Sandler / via etcanada.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Idén 25 éves a Happy, a flúgos golfos című vígjáték, ennek örömére Adam Sandler megmutatta, hogy még mindig megy neki a legendás nekifutásos golfütés.

1996-ban mutatták be Adam Sandler nagysikerű komédiáját, a Happy, a flúgos golfost, amiben megismerhettük Happy Gilmore-t, a hokijátékosból lett golfozót, aki idegből ütötte azokat a fránya labdákat. Az alkotást ma is sokan imádják, és egészen félelmetes belegondolni, hogy már egy 25 éves műről van szó – az viszont megnyugtató, hogy a színész még mindig bármikor képes Happy bőrébe bújni.

Mivel konkrétan február 16-án volt a Happy, a flúgos golfos bemutatójának 25. évfordulója, ezért Adam Sandler fogta magát, kiment egy golfpályára, és megpróbált ismét olyan erővel, nekifutással és lelkesedéssel megütni egy golflabdát, mint ahogy annak idején Happy Gilmore is tette.

Szerencsére nem kellett szégyenkeznie, összejött neki, és a labda elképesztő sebességgel indult a végtelenségbe, ami persze nagy örömmel töltötte el a világsztárt és a rajongókat is. A videó alapján hihetetlen módon elsőre sikerült az igazán impozáns ütés, de azért benne van a pakliban, hogy előtte kellett egy kicsit gyakorolnia, hiszen nem mindennapos – sőt, határozottan szokatlan ebben a sportban – ez a nekifutásos módszer.

Itt lehet megnézni Adam Sandler fent említett mókázását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás