Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmas pillanat a brit királyi családban: 40 éves lett Kate Middleton

Hatalmas pillanat a brit királyi családban: 40 éves lett Kate Middleton

Színes

Hatalmas pillanat a brit királyi családban: 40 éves lett Kate Middleton

Színes

D. Szilvi 09:09

Katalin hercegnén egyáltalán nem látszik meg a kora, pedig ma tölti be a negyvenet.

Kate Middleton, Vilmos herceg felesége a mai napon ünnepli a születésnapját, bár a koronavírus miatt valószínűleg nem terveznek nagy felhajtást csapni, de azért a negyven egy óriási fordulópont, pláne egy nő életében. Igaz, Katalinnak a legkevésbé sem kell aggódnia, mert sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál. 

Egy a People-nek nyilatkozó bennfentes szerint a hercegnét egyáltalán nem zavarja a kora, sőt egyre inkább kinyílik az évek előrehaladtával. Az utóbbi időben pedig tudatosan elkezdett készülni a királynéi létre, amikor Vilmos végre trónra léphet. 

Ők ketten még 2001-ben találkoztak egymással, Vilmos herceg végül 2010-ben kérte meg a kezét, majd 2011. április 29-én össze is házasodtak a westminsteri apátságban. A pár most már három gyermeket nevel, György herceget (8), Sarolta hercegnőt (6) és Lajos herceget (3). Az utóbbi időben kicsit több szabadideje akad, hiszen a legkisebb fiú is elkezdte az óvodát, bár egy a hercegnéhez közel álló forrás szerint, továbbra is a lehető legtöbb időt tölti a gyerekeivel:

"A gyerekek napjának minden egyes részletében fontos szerepet vállal. Az idő előrehaladtával egyre lenyűgözőbb. Ő egy koncentrált és profi nő.”

Katalin hercegné rengeteg figyelmet kap, sokan dicsérik az ízlését és az öltözködését. Igyekszik minél többet jótékonykodni. Legutóbb elvállalta egy karácsonyi koncert megrendezését a westminsteri apátságban, ezzel tisztelegve mindazok előtt az emberek és szervezetek előtt, akik fáradhatatlanul dolgoztak a koronavírus járvány alatt, és küzdöttek a betegek életéért. 

Borítókép: Profimedia