promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné felvett egy olcsó tornacipőt – persze a cucc rögtön kapós lett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem ez az első eset, hogy órákon belül hiánycikké válik miatta valami.

A Vilmos herceggel kereken 10 éve házasságban élő Kate Middleton a múltkor felvett egy 30 fontba (nagyjából 12 ezer forintba) kerülő tréningcipőt, és ezzel elképzelhetetlen lavinát indított el. A brit alattvalók rögtön kifosztották miatta a Marks and Spencer boltokat, de a cipő mára újra visszakerült az online kínálatba.

Fotó: Profimedia

Annyit azért tegyünk hozzá a történethez, hogy Adidas lábbelikről van szó, és rögtön háromféle színben is elérhetik a Katalin kifinomult ízlését majmolni akarók. Nem ez volt egyébként az első eset, hogy a hercegné ruhái hirtelen az érdeklődés középpontjába kerültek, és

órákon belül elfogytak.

Mivel Katalin zöld csíkokkal díszített fehér tréningcipőben fotózkodott, természetesen a legtöbben erre a modellre vágynának, ami azonban sajnálatos módon jelenleg nem elérhető. Van viszont kék színű szivárvány csíkokkal, ezüst, pasztell stráfokkal, illetve fekete-fehér zebramintás.

A hercegnét februárban fotózták le az irigyeltté vált cipőben, mégpedig egy londoni jótékonysági sportrendezvényen. A futáson kívül egyebek mellett a taekwondót is kipróbálta, de a legtöbben most is csak a ruházatára figyeltek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás