promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Timivel megtörtént az, ami sok ember rémálma – fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gelencsér Tímea reggele nem úgy indult, ahogy szerette volna, és ezt a ruhája bánta.

Az Exatlon Hungaryből és egyebek között a Dancing With The Starsból ismert Gelencsér Tímea pillanatok alatt az ország egyik kedvence lett, amit az is jól mutat, hogy már több mint 413 ezer követője van Instagramon, így a platform egyik legnépszerűbb magyar felhasználójának számít. A műsorvezető szinte folyamatosan tájékoztatja a követőit arról, hogy éppen mi történik vele – akár jó, akár rossz dolgokról van szó.

„Sziasztok, Timi vagyok és szeretem reggelente magamra borítani a kávét. ( Nyilván az aktuális kedvenc darabom legvilágosabb részére) Szebb napot mindenkinek!”

– írta Gelencsér Timi a képhez, amin az látható, hogy a fehér nadrágján egy hatalmas kávéfolt éktelenkedik, ezzel pedig megtörtént a hírességgel az, ami hozzá hasonlóan sok embert felbosszantana.

Egyeseknek szinte rémálomnak számít, hogy egyszer leöntik kávéval a kedvenc, világos ruhájukat, Gelencsér Tímea pedig láthatóan egész jól viselte a dolgot, hiszen a kellemetlenség ellenére picit humorosan adta a világ tudtára, hogy mi történt vele.

Itt lehet megnézni Gelencsér Tímea posztját, amit máris több ezer ember kedvelt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás