promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ajjaj: nagy kockázatot vállalt Gelencsér Timi azzal, hogy smink, frizura és filter nélkül mutatta meg magát
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hajdani szépségkirálynő egy kimerítő ausztriai nap után szelfizett.

Mindig tiszteletre méltó, ha egy nő akkor is meg meri mutatni magát a szélesebb közönségnek, ha éppen nem érzi magát csúcsformában. Gelencsér Tímea hat évvel ezelőtt nyerte meg a Miss World Hungary versenyt, és most sem kell szégyenkeznie a kinézete miatt.

A modell és ex-szépségkirálynő szilveszterkor Ausztria kellős közepéről jelentkezett be, és az újév első napjait is Obertauern sípályáin tölti. Egy kiadós sportolást követően, holtfáradtan a tükörnek dőlve készített szelfit magáról:

„Valahogy így nézek ki egy egész napos csúszás után, izzadtan, smink és filter nélkül, boldogaaaaan!”

– kiáltotta világgá Timi az Instagram-oldalán, túltengő adrenalinnal. A fotót alighanem később sem bánta meg, hiszen még mindig megtekinthető a weben. Az egyébként nem derült ki, hogy férfival (is) töltötte-e a szilvesztert, mert a képeken többnyire egyedül, vagy bulizó hölgytársaságban szerepel.

A barna hajú szépség 2019-ben szerepelt a TV2 Exatlon Hungary első évadában, aztán riporterként tért vissza, illetve a Dancing with the Stars első évadában is megcsodálhattuk tánctudását, és persze bámulatos alakját.

„Imádok csúszni, de az akrobatika örökké az első helyen lesz a listámon! Bárcsak lehetne spiccelni snowboard bakancsban…”

– viccelődött Timi, aki egyébként smink és tökéletesen beállított frizura nélkül is az a fajta nő, akit általában természetes szépségnek mondanak. A snowboardot egy piros jelzésű pályán űzte, de kissé csalódott volt, mert a veszélyesnek tartott lejtőn sem tudott igazán begyorsulni.

Obertauern egyébként Ausztria egyik kedvelt síterepe Salzburg tartományban. A pályák 1700–2500 méteres magasságban várják a téli sportok kedvelőit, és annyira hóbiztos területnek számítanak, hogy még májusban is alkalmasak a csúszásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás