promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Timi kitálalt: ezért nem vállalta az Exatlon Hungary új évadát
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gelencsér Tímea őszintén elmondta, miért nem vállalta el az Exatlon Hungary legfontosabb évadát.

A Promotions is beszámolt róla, hogy nemcsak az Exatlon Hungary műsorvezetőjénél, de a riporterénél is személyi változás történt a január 3-án induló All Star évadban. Gelencsér Tímea helyett egy ugyancsak gyönyörű műsorvezetőt láthatunk majd nap, mint nap a képernyőn, mégpedig Nagy Rékát.

Bár a TV2 Csoport programigazgatója csupán röviden nyilatkozott arról, hogy Gelencsér Timi miért hagyja ki a műsor legfontosabb évadát, a Dancing with the Stars 1. évadának győztese a közösségi oldalán tálalt ki arról, miért nem vállalta el a sport reality-t.

„Sokan már értesültetek a hírről, hogy idén már nem tartok az Exatlon csapatával Dominikára. Fantasztikus és egyben nagyon kemény 3 évad van mögöttem amit úgy gondolom minden téren kimaxoltam. Nagyon élveztem a kaland része lenni 3 éven keresztül de eljött az idő, hogy új kihívások elé nézzek. Tudjátok, hogy a műsorvezetés a célom én pedig szeretnék felfele lépkedni a lépcsőfokokon. Remélem, lesz rá lehetőségem! A Tv2 más műsorban tervez velem, ezért maradok itthon. Hálás vagyok a csatornának hogy évek óta lehetőséget biztosít és azt csinálhatom, amit mindig is szerettem volna. Sajnálom akinek most ezzel csalódást okoztam, remélem kárpótollak majd Benneteket! Minden exatlonistának nagyon sok sikert kívánok az All Star évadra, győzzön a legjobbak legjobbja!”

- írta a posztjában Timi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás