promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a szuperszexi műsorvezető lesz Gelencsér Tímea utódja az Exatlon Hungary-ben - fotó
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gelencsér Tímea nem tér vissza az Exatlon Hungary-be, de már meg is van az utódja.

A TV2 nemrég bejelentette, hogy január 3-án indul az Exatlon Hungary All Star évada, amiben az elmúlt évek legjobb versenyzői szállnak szembe: visszatér Novák Zalán, Huszti Kata, Kempf Zozo, Pap Dorci, Busa Gabi, és Somhegyi Krisztián is.

Azonban a Végjáték alcímet viselő évadban több személyi változás is történt, ugyanis mint az már korábban kiderült, Palik László nem tér vissza a Dominikai Köztársaságba, és most a TV2 bejelentette, hogy a műsor riportere sem Gelencsér Tímea lesz ezúttal, hanem Nagy Réka.

„Alig várom, hogy elinduljon a forgatás, nagyon boldog vagyok, hogy a pálya széléről élhetem át a futamokat és hogy riporterként közelebb hozhatom a versenyzőket, az Exatlon világát a nézőkhöz. Én először Amerikában találkoztam ezzel a formátummal, már akkor is nagyon tetszett. Hatalmas kihívás ez nekem, amiért nagyon hálás vagyok. A korábbi műsorvezetői, riporteri tapasztalataimból igyekszem majd meríteni, de alapvetően is nyitott, érdeklődő embernek tartom magam. Izgalmas lesz látni a versenyzők fejlődését, van egy-két karakter, akire nagyon kíváncsi leszek. Az érdekel leginkább, hogy mentálisan, fejben ki lesz a legfelkészültebb, szerintem ez fog sok ponton dönteni. Az is izgalmasnak ígérkezik, hogyan alakulnak majd a csapatokon belüli erőviszonyok, hogyan változnak az eddig látott karakterek. A modell munkáim miatt az utazás nem áll távol tőlem, volt olyan is, hogy több hónapot voltam távol az otthonomtól, így nem tartok attól, hogy egy kis időre a Dominikai Köztársaságba költözöm. Nem jártam még a karib térségben, így az is újdonság lesz számomra. De nincs mitől tartanom, biztos kezekben érzem magam, már most az előkészületek alatt érződik, hogy mennyire profi a stáb. Annak is örülök, hogy a műsorvezető számára is újdonság lesz az Exatlon Hungary, így együtt tudjuk megélni ennek a kihívásait”

- fogalmazott a műsorvezető.

Hogy ki lesz Palik László utódja, az egyelőre kérdéses. Korábban felröppentek olyan pletykák, hogy Szujó Zoltán veszi át a sport-reality vezetését, de a sportriporter a Promotions-nek elárulta, hogy szóban sem került ilyesmi a TV2-vel.

Hogy Gelencsér Tímea miért volt kénytelen távozni az Exatlonból, arról Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója beszélt:

„Gelencsér Tímea az első évadban versenyzőként vett részt az Exatlon Hungary-ben, az utóbbi két évadban pedig riporterként faggatta a játékosokat. Azóta láthatták a nézők a Dancing with the Stars-ban, amit megnyert, majd a show háttérműsorának háziasszonya volt. Jövőre új kihívások várnak Timire a csatornánál, ezért az Exatlon Hungary All Star riportereként Nagy Rékát láthatják majd a nézők. Az újdonságok sora azonban ezzel nem ért véget, hiszen az Exatlon Hungary All Star új műsorvezetővel forog a Dominikai Köztársaságban. De hogy ki köszönti majd a Bajnokokat és a Kihívókat ezen a nem mindennapi versenyen, az január 3-án este az Exatlon Hungary All Star első adásában derül csak ki”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás