promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci durva visszavágóra készül az Exatlon Hungary All Star-ban
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pap Dorci ennek a bajnoknak akar visszavágni.

Január 3-án indul az Exatlon Hungary All Star évada, amiben az elmút három év legjobb exatlonistái térnek vissza a Dominikai Köztársaságba, hogy egy mindent eldöntő küzdelemben mérkőzzenek meg egymással.

A Végjáték alcímet viselő évadban a Kihívókhoz visszatér például Pap Dorci is, aki a műsor 2. évadának egyik legmegosztóbb versenyzője volt. Dorci azóta is sajnálja, hogy alulmaradt Busa Gabival szemben, de ebben az évadban azt tervezi, hogy visszavág a háromszoros kick-box világbajnoknak.

„Az előző évadot sajnos nem sikerült megnyernem, úgyhogy most szeretném feltenni az i-re a pontot. Tavaly egy kicsit túlizgultam a döntőt, de idén szeretném egy kicsit lazábbra venni. A Bajnok-lányok közül bárkivel szívesen megmérkőznék, de úgy érzem, még mindig Busa Gabi a legnagyobb ellenfelem”

- mondta a TV2 videójában Dorci, aki úgy érzi, hogy az új évadban talán már rutinosabban fog pályára lépni, mert tudja, hogy mire számítson.

Az Exatlon Hungary 2. évadának ezüst érmese elsősorban magának akar bizonyítani, mert ha sportról van szó, nagyon maximalista.

„Az All Star-ban az lesz a legnagyobb célom, hogy testileg és lelkileg is egyaránt erős tudjak maradni a legvégéig. Mivel az előző évadot nem sikerült, így ezt nagyon szeretném megnyerni”

- fogalmazott Dorci.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás