promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztó hírek jöttek Damu Rolandról, úgy tűnik, nagy a baj
Borítókép:  TV2/Screenshot
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Bors számolt be az értesüléseiről.

 

Bors értesülései szerint Damu Roland intenzív osztályon fekszik, mély altatásban fekszik, állapota pedig kritikus. A színész egészségügyi problémái még a nyáron kezdődtek, akkor beszámolt arról is, hogy a betegségek maitt nem tud dolgozni, azért barátoktól, ismerősöktől próbál támogatást kérni, hogy gyógyszereit ki tudja váltani. Később az anyagi problémák rendeződtek.

A Bors úgy tudja, hogy a november végén aggodalmaiknak adtak hangot, hogy nem tudják elérni a színészt. Majd Damu december elsején jelentkezett a közösségi oldalán, a következő sorokat írta:

"Nem váltam köddé, nemrég jöttem ki a kórházból. Teljes ágynyugalmat írtak elő. Köszönöm az orvosoknak, az ápolóknak, nővéreknek a profi és lelkiismeretes munkájukat"

Ám most újabb rossz hír érkezett, ugyanis egy ismerőse Damu közösségi oldalán tájékoztatott mindenkit arról, hogy a színész kritikus állapotban, mély altatásban fekszik kórházban. A Bors információ szerint a színész életéért küzdenek. Mindenki arra gondol, hogy koronavírus állhat a háttérben, de egyelőre nem lehet tudni, miért ápolják kórházban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás