promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fél ország figyelte, hogy VV Merci hogyan borotválja magát odalent, Bódi Guszti pedig fura munkát vállalt be – időkapszula (18+)
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Merci ma már Cedes néven rappel, és a szerelem is rátalált.

Újra egy évet megyünk vissza az időben, amikor még nagyban zakatolt a Való Világ 10. Ebben láthattuk, hogy VV Merci odalent is bevetette a borotvát, de kommentelők anno megjegyezték, hogy nem túl finoman kezeli azt a területet.

A cikkben szereplő videóból kiderül az is, hogy a valóságshow 10-ik szériájának a nyertese, VV Vivi miért akart annyira egy répát kérni VV Robitól.

Tavaly ilyenkor is tombolt koronavírus-járvány, de emlékezhettek, hogy sokkal nagyobb szigorítások voltak. Például volt kijárási korlátozás, és koncerteket se lehetett tartani. Sok előadó úgy döntött, hogy nem akarja elherdálni a pénzét, így hétköznapi munkát vállaltak. Bódi Guszti a szorult helyzetben még a pizzafutárkodást is kipróbálta a színpad helyett.

A Google idén is lehozta a listát, hogy mire kerestünk rá, de érdekes lehet megnézni, hogy tavaly mi volt a top 10 keresőszó. Az első helyezett szerintem sejtitek, hogy mi lesz.

A Konyhafőnök VIP most sokkal egyszerűbb Rácz Jenő valamint Sárközi Ákos számára, mivel Fördős Zé általában csak meglepetés alapanyagokkal szívatja a két Michelin-csillagos szakácsot. Nos, egy évvel ezelőtt nem volt ennyire egyszerű dolguk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás