promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ma is megizzaszt minden férfit Halle Berry átázott narancssárga bikinije
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő húsz éve bukkant fel a James Bond-filmben, és új szintre emelte a női karaktert.

Halle Berry bő egy tucat filmmel a háta mögött (Az utolsó cserkész, Bumeráng, Tűzparancs, Kardhal) bukkant fel a 2002-es James Bond-filmben, és a belépője igazán hatásosra sikeredett.

Pontosabban a kilépője, hiszen úgy sétált ki az óceán habjaiból a narancssárga bikinijében, hogy annak egyetlen férfi sem tudott ellenállni (természetesen a 007-est alakító Pierce Brosnan sem).

Halle Berry nem volt az a szokványos, törékeny, gyámolításra szoruló Bond-lány, sokkal inkább egy dögös és belevaló, kőkemény csaj, méltó társa az ügynöknek. A nagybelépőjével pedig Ursula Andress előtt tisztelegtek, aki a Dr. No című 1962-es Bond-filmben szintén a vízből kimászva őrjítette meg Sean Connery-t.

Az immár 55 éves Halle Berry a napokban elárulta, miért is vállalta el Jinx Johnson szerepét a Halj meg máskor című kémfilmben. Elsősorban azért, mert nem egy butuska, nyámnyila figurát kellett alakítania, hanem kamatoztatni tudta komoly színészi tapasztalatait.

„A producer Barbara Broccoli azt mondta, hogy egy újfajta Bond-lányt akar látni a filmben. Olyat, aki sokkal aktívabb a korábbiaknál, és más módon szerepel Bond mellett”

– idézte fel a színésznő a két évtizeddel ezelőtt történteket. Mégsem ő volt az egyetlen kiszemelt Jinx szerepére, de ma már el sem tudnánk képzelni, hogy Salma Hayek, Saffron Burrows vagy Sophie Ellis-Bextor lépdeljen elő csábosan az óceánból.

Halle Berry esélyeit növelte, hogy éppen a forgatás előtti évben kapott Oscar-díjat a Szörnyek keringője (Monster's Ball) című filmben nyújtott alakításáért. Aztán jött a tuti kasszasikernek számító James Bond-mozi, és a színésznő végképp a hollywoodi sztárok közé emelkedett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás