promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek mellei még nagyobbak lettek? A színésznő elképesztően dögös fotóját már több mint 1 millióan kedvelték!
Borítókép:  Salma Hayek / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Salma Hayek megint rendesen felforrósította a hangulatot egy hihetetlenül dögös képpel, amin természetesen a hatalmas mellei vannak előtérben.

Azzal a kijelentéssel valószínűleg senki sem tud vitatkozni, hogy Salma Hayek egy igazi kebelcsoda, ráadásul sokan úgy vélekednek, hogy ő Hollywood legszebb, legcsábítóbb színésznője. A Desperado, Sokkal több mint testőr, Nagyfiúk, Frida és egyebek között az Örökkévalók sztárja szerencsére pontosan tudja, hogy milyen hatással van a formás teste az emberekre, így időnként brutálszexi posztokkal ajándékozza meg a követőit.

Salma Hayek természetesen most sem aprózta el, ugyanis megmutatta egy vadító fotón, hogy a feszes fürdőruhája csak nagyon nehezen tudja kordában tartani a gigantikus melleit, amik az évtizedek alatt emberek millióit varázsolták el a felfoghatatlan tökéletességükkel.

Mondani sem kell, hogy csak úgy záporoztak Salma Hayek bejegyzésére a dicsérő, már-már kiéhezett kommentek, illetve a tüzes, szívecskés hangulatjelek, amik azt bizonyítják, hogy az 55 éves színésznő még mindig gond nélkül képes bárkit az ujja köré csavarni.

Íme Salma Hayek dögös fotója, amin még a szokásosnál is nagyobbnak tűnnek a mellei:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás