promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű hírt közölt Berki Mazsi
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi a közösségi oldalán tudatta a hírt.

Berki Mazsi a minap Kecskemétre látogatott el a kislányával, hogy találkozzanak a büszke dédnagymamával, azonban mindezek előtt elment a Nemzetközi Oltóközpont szűrőállomásra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egészséges-e. Mazsi viszont nem várt eredményt kapott, ugyanis mind a gyorstesztje, mind a PCR-ja is pozitívat mutatott.

Azonnal le is fújták a dédnagymamával való találkozót, viszont a brassói aprópecsenyét, amivel várta volna őket, érintkezésmentesen elhozták tőle. Mazsi áldja a szerencséjét, hogy éppen együttműködött a Nemzetközi Oltóponttal egy kampányban, mert enélkül nem derült volna ki, hogy elkapta a koronavírust, és lehet, hogy megfertőzte volna a nagymamáját is.

„Ha nincs ez az együttműködésem, akkor valószínűleg tegnap találkozom a nagymamámmal és a többibe, inkább bele sem gondolok, hiszen pontosan tudjuk mennyien veszítették el szeretteiket az elmúlt években. (...) Azt gondolom, hogy az esetem kiváló példa arra, hogy bár nem is gondoljuk, nem is érezzük, hogy betegek vagyunk, a baj mégis megtörténhetett volna. (...) Hálás vagyok és szerencsésnek érzem magunkat, mert a családunk minden tagja jól van! És ez a legfontosabb!”

- írta a közösségi oldalán Mazsi, aki szerda este élőben fogja megosztani a követőivel, hogy pontosan mikor és mit kezdett el érezni, ezzel is segítve másokat, hogy mikor vonuljanak önkéntes karanténba, illetve mikor végezzen el egy gyors-, és egy PCR-tesztet a családja és a környezete érdekében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás