promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs túl jó bőrben a koronavírusban szenvedő Hosszú Katinka – fotó
Borítókép:  MTI Fotó - Kovács Tamás
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a legtöbbször mosolygós Hosszú Katinka, akit így első ránézésre megvisel a betegség.

Még pénteken látott napvilágot a hír, hogy Hosszú Katinka is elkapta a koronavírust, szóval így eldőlt, hogy sajnos nem versenyezhet Eindhovenben.

Az úszónő reménykedik benne, hogy Abu-Dzabiban, a december 16. és 21. között rendezendő rövidpályás világbajnokságon már versenyezhet, de hát most ismét rengeteg idő kiesik neki a felkészülésből. Nagy kérdés, hogy ott milyen formában lenne, ha esetleg elindulna. A lényeg, hogy a kényszerpihenő után nem igazán szokták erőltetni ezeket a versenyeket a sportolók.

Nem olyan rég egy másik olimpiai bajnok úszónk, Milák Kristóf is elkapta a koronavírust, akinek így szintén veszélybe került a részvétele a rövidpályás világbajnokságon.

Hosszú Katinka most egy fokkal bizalomgerjesztőbb fotót posztolt, mint a múltkor, de látszik rajta, hogy még mindig nincs a topon.

„Köszönöm a rengeteg kedves,aggódó üzenetet! Már sokkal jobban vagyok, szerintem a nehezén túl! Tényleg nagyon vigyázzatok Magatokra!”

- írta az Iron Lady a bejegyzésében.

Egy sportolót még akkor is meg tud viselni ez a betegség, ha nincsenek komoly tünetek, mert a karantén az őrületbe tudja kergetni az embert ilyen helyzetben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás