promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup olyat tesz Szabó Zsófiért, amit Hosszú Katinkáért soha nem tudott volna
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Shane Tusup mindent megtesz szerelméért.

Shane Tusup hatalmas elhatározásra jutott: Szabó Zsófi kedvéért megteszi azt, amit a Hosszú Katinkával töltött hat évnyi házassága alatt nem tudott, megtanul magyarul. A Blikk azt írja, hogy az új szerelem szinte szárnyakat adott neki, ezért nem engedheti, hogy a nyelvi nehézség kettejük közé álljon.

 „Bár a mi nyelvünk nem egyszerű egy angol ajkú számára, Shane úgy döntött, törik vagy szakad, megtanul magyarul. Szeretné egész lelkét beleadni az új kapcsolatba, Szabó Zsófi teljesen elcsavarta a fejét, ezért nem is akadályként tekint az új kihívásra, hanem boldogsága kulcsára. Ha szeretné, hogy a kapcsolata hosszútávon jól működjön, fontos, hogy a műsorvezető fia, Mendel bizalmát is elnyerje. Ehhez az első lépés, ha megtanul magyarul” 

- nyilatkozott a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő informátor, aki elárulta, hogy Shane Tusup jelentős pénzt és időt fordít arra, hogy magánórákon elsajátítsa a nyelvet.

Az úszóedző gyakran oszt meg magyarul is posztokat a közösségi oldalán, legutóbb ezt írta ki:

„Pozitívnak lenni nem azt jelenti, hogy úgy teszünk, mintha minden rendben lenne, hanem azt, hogy mindenben látunk valami jót”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás