promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kóbor János felesége összetört - ilyen állapotban van az Omega frontembere
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hírek jöttek Kóbor János állapotáról, a zenész feleségét nagyon megviselik a történtek.

A Promotions is beszámolt róla, hogy a 78 éves Kóbor Jánost néhány napja kórházba kellett vinni, mert rosszul lett. Azóta sem jöttek igazán hírek az Omega frontemberének állapotáról, ugyanis a család hírzárlatot rendelt el, ami érthető, hiszen a zenész feleségét is nagyon megviseli férje állapota. Az Omega-együttes is csak szűkszavúan nyilatkozott Mecky-ről.

Kóbor János felesége nem kockáztatott, azonnal kórházba vitte a férjét, mikor rosszul lett. És bár nagyon erős nő, most látni rajta, hogy fél.

„Nagyon erős nő, aki mindent kézben tart, de nem csoda, hogy most fél. A férje a mindene, és aggódik az egészségéért. Nagyon reméli, hogy Mecky hamarosan felépül, és otthon lehet velük. A hírzárlatnak egyetlen oka van: Zsóka nem szereti, ha negatív gondolatok veszik őket körbe. Mindig is azt vallotta, pozitívan kell gondolkodni, nem szabad rossz dolgokat bevonzani. Ezért sem akarja, hogy aggasztó hírek jelenjenek meg a férjéről. Ráadásul mindenki nála érdeklődik, mert az orvosok csak a szűk családnak adnak tájékoztatást Mecky állapotáról, így azon felül, hogy dolgozik, otthon van a lányukkal és a férjéért aggódik, még a telefonja is egész nap csöng, mert mindenki tudni szeretné, mi van Jánossal”

- nyilatkozott a Blikk-nek Zsóka egyik ismerőse.

Az Omega menedzsere elmondta, hogy Zsóka minden nap bent van a kórházban, és tárgyal az orvosokkal. Trunkos András elmondása szerint múlt csütörtökön beszélt utoljára a frontemberrel, akkor azt mondta, még vizsgálják. A menedzser úgy fogalmazott, optimizmusra ad okot, hogy egy hét alatt nem jött rossz hír, és ahogyan ők tudjuk, Mecky állapota stabil.

A zenekar gitárosa, Molnár György 'Elefánt' bízik benne, hogy barátja hamarosan otthon lehet már.

„Úgy tudom, talán négy vagy öt nap múlva lesznek újabb hírek róla, ha minden jól megy, talán haza is engedhetik. Csak remélni tudjuk, hogy ez valóban így lesz. Nagy terveink vannak, jövőre lesz hatvanéves az Omega, és hatalmas jubileumi bulival készülünk, amin ott kell lennie Meckynek”

- mondta a zenész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás