promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy a titkolózás Kóbor János állapota körül, a Karthago zenésze is kórházba került
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aggasztó, hogy ennyire nem tudni semmit Kóbor János állapotáról. Közben a Karthago is lemondta a koncertjét, mert az egyikük koronavírusosan került kórházba.

A Promotions is beszámolt róla, hogy kórházba került az Omega zenekar énekese, Kóbor János. Információk szerint Mecky egy televíziós felvételen vett volna részt, de nem érezte jól magát, mire felesége kórházba vitte őt.

Azt még mindig nem tudni, hogy mi is a baja Kóbor Jánosnak, de aggasztóan nagy a titkolózás a betegsége körül. Az Omega nemrég a közösségi oldalukon számoltak be a frontember állapotáról, amiből ugyancsak nem sok minden derül ki.

„Mecky kedden este kórházba került. Az állapota változó, de a család kérésére szeretnénk tartózkodni a részletektől. Mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen”

Közben a Karthago zenekar is lemondta az egyik koncertjét, mert az egyik tagnak pozitív lett a koronavírus-tesztje. A Karthago frontembere, Szigeti Ferenc nem árulta el, a csapat melyik tagja fertőződött meg, de mindenkit megnyugtatott arról, hogy társuk már jobban van.

„Valóban COVID-fertőzés a koncert elmaradásának az oka, de azt nem szeretném elárulni, ki lett beteg. A zenésztársunk már jobban van, kivizsgálták a kórházban, infúziót kapott, de szerencsére nincs komolyabb baj, így már haza is engedték. Ami ijesztő az egészben, hogy ahogy mi, úgy ő is megkapta már a harmadik oltást, mégis beteg lett”

- nyilakozott a Blikk-nek a zenész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás