promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győrfi Dani heréje nem kellett Gelencsér Timinek, pedig mindenki azt akarta, hogy bekapja
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gelencsér Timi nem akarta bekapni a herét, aztán Lékai-Kiss Ramóna felajánlotta, hogy majd Tóth Dávid beteszi a szájába.

Ezen a héten Pásztor Anna, Tóth Dávid, Győrfi Dániel, Lékai-Kiss Ramóna, és Gelencsér Tímea versenyeznek a Hal a tortán új évadában. A szerdai adásban az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének fián volt a sor, hogy lenyűgözze vendégeit, és a lehető legmagasabb pontszámmal az élre törjön a főzőversenyben.

Győrfi Dani mindent bevetett annak érdekében, hogy egy emlékezetes vacsorával kedveskedjen a többieknek, még néhány extrém ételt is felszolgált nekik. Ilyen volt a kakashere is, amitől Gelencsér Tímea egyenesen undorodik.

Versenytársai folyamatosan győzködték, hogy kóstolja meg a különlegességet, de az Exatlon Hungary csinos riportere nem akart kötélnek állni.

„Szerintem Timi imidzséhez hozzátartozik, hogy ő válogat, finnyás, és nem eszik meg mindent. Szerintem ez egy ilyen imidzsépítő dolog, hogy ő nem is eszik, meg azért egy szépségkirálynő ne egyen kakasherét, azért ne egyen malacot, ne igyon túl sokat, ne viselkedjen nagyon szélsőségesen”

- mondta a műsorban Pásztor Anna, aki egy egészen apró darabot vágott le Timinek a heréből, de így sem akarta bevállalni.

„A többiek próbáltak megggyőzni, de én annyira ódzkodtam és undorodtam ettől a kakasherétől, hogy nem tudom, mivel tudtak volna rávenni, hogy megkóstoljam”

- fogalmazott Timi.

Lékai-Kiss Ramóna sem hagyta, hogy a TV2 riportere úgy álljon fel az asztaltól, hogy nem ette meg a herét, ezért felajánlotta, hogy majd Tóth Dávid beteszi neki a szájába. Végül semmivel sem tudták rávenni, ezért Győrfi Dani inkább elvitte előle a tányért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás