Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Győrfi Dani heréje nem kellett Gelencsér Timinek, pedig mindenki azt akarta, hogy bekapja

Győrfi Dani heréje nem kellett Gelencsér Timinek, pedig mindenki azt akarta, hogy bekapja

Színes

Győrfi Dani heréje nem kellett Gelencsér Timinek, pedig mindenki azt akarta, hogy bekapja

Színes

Promotions 10:50

Gelencsér Timi nem akarta bekapni a herét, aztán Lékai-Kiss Ramóna felajánlotta, hogy majd Tóth Dávid beteszi a szájába.

Ezen a héten Pásztor Anna, Tóth Dávid, Győrfi Dániel, Lékai-Kiss Ramóna, és Gelencsér Tímea versenyeznek a Hal a tortán új évadában. A szerdai adásban az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének fián volt a sor, hogy lenyűgözze vendégeit, és a lehető legmagasabb pontszámmal az élre törjön a főzőversenyben.

Győrfi Dani mindent bevetett annak érdekében, hogy egy emlékezetes vacsorával kedveskedjen a többieknek, még néhány extrém ételt is felszolgált nekik. Ilyen volt a kakashere is, amitől Gelencsér Tímea egyenesen undorodik.

Versenytársai folyamatosan győzködték, hogy kóstolja meg a különlegességet, de az Exatlon Hungary csinos riportere nem akart kötélnek állni.

„Szerintem Timi imidzséhez hozzátartozik, hogy ő válogat, finnyás, és nem eszik meg mindent. Szerintem ez egy ilyen imidzsépítő dolog, hogy ő nem is eszik, meg azért egy szépségkirálynő ne egyen kakasherét, azért ne egyen malacot, ne igyon túl sokat, ne viselkedjen nagyon szélsőségesen”

- mondta a műsorban Pásztor Anna, aki egy egészen apró darabot vágott le Timinek a heréből, de így sem akarta bevállalni.

„A többiek próbáltak megggyőzni, de én annyira ódzkodtam és undorodtam ettől a kakasherétől, hogy nem tudom, mivel tudtak volna rávenni, hogy megkóstoljam”

- fogalmazott Timi.

Lékai-Kiss Ramóna sem hagyta, hogy a TV2 riportere úgy álljon fel az asztaltól, hogy nem ette meg a herét, ezért felajánlotta, hogy majd Tóth Dávid beteszi neki a szájába. Végül semmivel sem tudták rávenni, ezért Győrfi Dani inkább elvitte előle a tányért.

Borítókép: TV2 Play