promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nehéz elhinni, hogy voltál nővel” – ByeAlexet folyamatosan alázzák az új fotója miatt
Borítókép:  ByeAlex / youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex nemrég rendesen kiakasztotta az embereket a Swarovski kristályokkal kirakott fogékszerével, most pedig még az előzőnél is extrémebb darabot szerzett be magának.

ByeAlex mellett kifejezetten nehéz elmenni szó nélkül, ugyanis egy elég megosztó egyéniség, akit szinte kizárólag csak imádni, vagy gyűlölni tudnak az emberek. Egyesek szerint egyenesen zseniális, amit csinál, mások pedig az összes alkotását a fekáliához hasonlítják, de ez is csak azt bizonyítja, hogy ő egy igazán különleges előadó/dalszerző, aki komoly hatással van a közönségre.

A híresség pár nappal ezelőtt nagy port kavart az új, aranyozott, Swarovski kristályokkal kirakott, grillz nevezetű fogdíszével (amivel pont úgy néz ki, mint egy amerikai rapper), hiszen sokak szerint csak felesleges nagyzolásról és felháborító polgárpukkasztásról van szó. ByeAlex ezek után mélyen magába nézett, alaposan átgondolta a dolgokat, majd komoly döntést hozott: szerzett magának egy jóval figyelemfelkeltőbb darabot, amin még vámpírfogak is vannak.

„Ezüst-swarovski vámpírfogaim is lettek [...] ma este már ebben partyzom!”

– írta ByeAlex a poszthoz, amiben bemutatja az új fogékszerét.

Tény, az ő stílusához remekül illik a grillz, de a visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy ismét sikerült kiakasztania pár embert, ugyanis ilyen támadásokat kapott:

„Gáz”.

„Mit mutogatod a csúfságot ember”.

„Esküszöm azon csodálkozom, hogy valaha is volt női partnered. Nem mint ha baj lenne ha valaki melegnek néz ki, csak na… Nehéz elhinni, hogy voltál nővel”.

Itt lehet megnézni ByeAlex bejegyzését, ami kiváltotta az emberekből a fent olvasható kommenteket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás