promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex fogai durván kiakasztották az embereket – Az X-Faktor mentora most őszintén reagált a támadásokra!
Borítókép:  ByeAlex / rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex új, Swarovski elemekkel kirakott fogdísze rengeteg embert kiakasztott, ezért az énekes most egy nyilvános bejegyzésben reagált a folytonos negatív kommentekre.

ByeAlex egy rendkívül híres, de legalább annyira megosztó ember, hiszen rengetegen imádják őt és az alkotásait, de olyanok is akadnak bőven, akik ki nem állhatják az egész lényét, illetve azt, amit szerintük képvisel.

Az énekes/dalszerző/X-Faktor mentor szinte bármit csinál, azzal biztos, hogy egyeseknél kihúzza a gyufát, és ez természetesen most is így történt: készíttetett magának egy aranyozott, Swarovski elemekkel kirakott, grillz nevezetű fogdíszt (amit leginkább az amerikai rapperek hordanak), emiatt pedig rázúdult az emberek haragja, ugyanis sokan polgárpukkasztásnak, nagyzolásnak vélték a dolgot, mások pedig egyenesen a férfiasságát kérdőjelezték meg egészen gusztustalan kommentekben.

ByeAlex most kirakott egy újabb képet az újdonsült fogdíszéről, és mellékelt hozzá egy fájdalmasan őszinte, elgondolkodtató írást is, ami tökéletesen reflektál a kialakult szituációra:

„Igen. mindig lesznek emberek, akik meg fogják mondani, hogy kellene kinézned, viselkedned, és gondolkodnod. mindig. meg fogják mondani szerintük mihez kellene tartanod magadat, mihez kellene igazodnod; és attól lennének jobban ha te is a mások által előre kitaposott normák alapján élnél. engem egész életemben próbáltak megállítani. b*sztattak a stílusom, külsőm, zeném, magatartásom miatt… mondd, hol lennék én most, ha úgy cselekszem, ahogy nekik tetszik? sehol. na de hol vannak ők most? sehol. byealex meg itt van. láv jú bébik, ne legyetek szürkék… soha ne!”

Tény, a híresség óriási sikerei megkérdőjelezhetetlenek, a rajongói pedig ahogy mindig, így most is támogatják őt, hiszen az a lényeg, hogy ByeAlex jól érezze magát, és igazán önmaga lehessen – ezzel pedig úgy tűnik, hogy egyáltalán nincs gondja, csak néha muszáj helyre raknia az internet folyton háborgó és beszólogató népét.

Itt lehet megtekinteni ByeAlex bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás