promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt ByeAlex fogaival? Mindenkit sokkolt az X-Faktor mentora – képek
Borítókép:  ByeAlex / rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex komoly döntést hozott, ugyanis ő is csináltatott magának egy olyan fogdíszt, amit általában a híres amerikai rapperek hordanak.

ByeAlex mindig is egy igazán különleges figurának hatott, az utóbbi években pedig végképp bebizonyosodott, hogy őt tényleg nem lehet éppenséggel átlagosnak nevezni. Nemrég a festett körmeivel sokkolta az országot, ráadásul rengeteg egészen gusztustalan támadást is kapott emiatt, most pedig újból sikerült meglepnie az embereket.

„Már nagyon rég szerettem volna kipróbálni egy grillz fogsort a fogamra! [...] most elkészült az első arany-swarovski kombóm! szerettem volna valami easybb dolgot tesztelni, mielőtt belevágok a gyémánt fogakba! de imádom, nagyon extra az egész!”

– írta ByeAlex.

A grillz nevezetű fogdíszt előszeretettel hordják az amerikai rapperek, és úgy tűnik, hogy ByeAlexnek is megtetszett az ötlet, ezért csináltatott magának egy kifejezetten figyelemfelkeltő, Swarovski elemekkel díszített darabot. Az énekes új ékszere a visszajelzések alapján nem mindenkinek tetszik, de azt azért meg kell hagyni, hogy illik hozzá – már csak az a kérdés, hogy az X-Faktorban is megcsillogtatja majd a szerzeményt, vagy az már kicsit sok lenne az RTL Klubnak.

Itt lehet megnézni ByeAlex fogdíszét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás