Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szabó Zsófi csúnyán lebukott, VV Vivi dögös felsőben mutatta meg az új melleit

Szabó Zsófi csúnyán lebukott, VV Vivi dögös felsőben mutatta meg az új melleit

Színes

Szabó Zsófi csúnyán lebukott, VV Vivi dögös felsőben mutatta meg az új melleit

Színes

Promotions 14:14

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten Szabó Zsófi és Shane Tusup feltételezett románca, Baukó Éva Survivoros balhéja, az RTL Klub és az ATV műsorai, Bud Spencer fia, Tóth Andi szexi képe és VV Vivi mellei érdekelték leginkább olvasóinkat.

A Való Világ 10. szériájának győztese, VV Vivi nem akármire költötte a nyereményének egy részét, hiszen megcsináltatta a melleit, amiket már bátran mutogat szexi ruhákban:

Kíváncsi vagy, hogy néz ki a magyarok egyik kedvenc színészének, Bud Spencernek a fia? Alábbi cikkünkből kiderül, hogy Giuseppe Pedersoli hasonlít-e a legendás édesapjára:

Nem akármilyen műsorral készül Gundel Takács Gábor az ATV-n, ráadásul már az is kiderült, hogy napra pontosan mikor láthatják a nézők:

A közönséget letaglózta a hír, hogy véget ér az RTL Klub egyik legsikeresebb műsora, ami rengeteg emlékezetes pillanattal ajándékozta meg az embereket:

Az Álarcos énekes zsűrijéből is ismert, csinos műsorvezetőnőről, Szabó Zsófiról, és Hosszú Katinka exéről, a csúcsedzőről, Shane Tusupról nyilvános helyen készültek lesifotók Budapest egyik legfelkapottabb kávézójában:

Tóth Andi egy szexi fotóval mutatta meg, hogy készült a Dancing with the Starsra:

Az RTL Klub háborgott, mikor Baukó Éva elárulta, ki fogja megnyerni a Survivor idei évadát. Látva, kik kerültek a fináléba, azt kell mondanunk, hogy végig igaza volt:

Borítókép: Szabó Zsófi / youtube.com/LifeTV (screenshot)