promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Bud Spencer nagyon ritkán látható fia, aki kísértetiesen hasonlít a szupersztár papára - fotók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nagy pofonosztó fia forgatókönyvíró lett.

Bud Spencernek és Terence Hillnek a kilencvenes évektől már nem születtek közös filmjeik, a legutolsó az 1994-ben készült spaggetiwestern, A bunyó karácsonyig című alkotás volt. A film rendezője Terence Hill volt, a producerek listáján pedig már ott találjuk Bud Spencer fiát, Giuseppe Pedersolit is.

A filmet amúgy 1994. december 22-én mutatták be.

Bud Spencernek és feleségének, Maria Amatónak több évtizedes szerelméből és házasságából három gyermek született, közülük pedig mindhárman a művészeti szcénában helyezkedtek el. Cristiana Pedersoli szobrászként dolgozik, Diamante lakberendezéssel foglalkozik, míg Giuseppe, a pár egyetlen fia, forgatókönyvíró lett, illetve producerként is dolgozik. Legújabb filmje, amelyet ő is rendezett, például nagyapjáról, a híres olasz filmrendezőről Giuseppe Amatóról, illetve a másik olasz zseniről, Felliniről szól.

Giuseppe hasonlít leginkább Bud Spencerre, ha a hajat és a szakállatt odaképzeljük, szinte egy az egyben a híres színész áll előttünk. Kevesen tudják, de Giuseppe írta a Magyarországon is népszerű sorozat, az Extralarge forgatókönyvét is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás