promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Évának végig igaza volt - már hetekkel ezelőtt tudta, ki lesz a Survivor győztese
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub háborgott, mikor Baukó Éva elárulta, ki fogja megnyerni a Survivor idei évadát. Látva, kik kerültek a fináléba, azt kell mondanunk, hogy végig igaza volt.

Óriási felháborodást okozott Baukó Éva, mikor az egyik Facebook-posztjában elárulta, hogy kik lesznek az idei Survivor finalistái, és kettejük közül ki kerül majd ki abszolút győztesként.

Úgy tűnik, igazak voltak a pletykák arról, hogy az egykori Való Világ szereplő egy bennfentestől kapta az információkat, amit aztán nyilvánosságra is hozott. Ezzel komoly fejfájást okozott az RTL Klubnak.

Baukó Éva már hetekkel ezelőtt ”megjósolta”, hogy Zsófi és Dani lesznek a finalisták. Kettejük párbajában aztán Zsófi el fog bukni, így Dani lesz a győztes. Hogy végül a végeredményt illetően is igaza lesz-e, az az esti adásban kiderül.

Miután ők lettek a legjobbak az utolsó összecsapáson, Zsófi és Dani visszatértek a Guazabarába egy utolsó éjszakára. Az alábbi videóban megnézhetitek, hogy teltek a finálé előtti utolsó óráik.

A Survivor az utóbbi időben sokat tudott javítani a nézettségén, de hogy a finálé hetében hányan követték az utolsó adásokat, arról majd csak a következő hét elején lesznek adataink.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás