promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Filmes villantások: amikor Alexandra Daddario levetkőzött hófehér bikinire, akkor mindenki tátott szájjal állt a medence szélén - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden idők egyik legjobb vízreszállása.

Alexandra Daddario az utóbbi években az egyik leginkább felkapott színésznő lett az álomgyárban, könnyeb kalandfilmek, majd romantikus vígjáték után a legnagyobb dobása volt pár évvel ezelőtt a régi nagysikerű széria, a Baywatch-sorozat tiszteletére elkészített habkönnyű vízimentős mozi, a Dwayne johnson és Zac Efron főszereplésével készült Baywatch-film.

Alexandra Daddario gyönyörű, a fürdőruha parádésan áll neki, a mosolya pedig elragadó. A film tökéletesen illett a személyiségéhez.

De nem ez volt az egyetlen film, ahol bikiniben láthattuk. A pályafutása során elég sok bevállalós jelenetben szereplet már, kétség kívül a legvillantósabb mindezek közül a True Detective első évadában egy forró szexjelenete Woody Harrelsonnal.

Most pedig az HBO sajátgyártású dráma-vígjáték sorozatábn, A Fehér Lótuszban mutatta meg bájait a szexi színésznő. A film amúgy egy hatrészes szatíra, egy csapat dúsgazdaf szállóvendégről, akik egy exkluzív hawaii üdülőhelyen töltik a nyaralásukat. tele vannak frusztrációval, a XXi. század gondjaival, pihenni jöttek, persze felvágósan, de egyszerűen nem tudják elengedni a napi problélmáikat. A filmet hasonlítják a Waczak Szállóhoz is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás