promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Baywatch csúcsbombázója is magyar származású! Egy videóban vallott erről a gyönyörű Alexanda Daddario
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt egy újabb bizonyíték, hogy az álomgyárban előbb-utóbb mindenkiről kiderül, hogy a Kárpát-medencéből származik.

Van az a mondás, miszerint Hollywood-ban titokban mindenki magyar - és csak idő kérdése, hogy kiderüljön a nagy titok. Aztán ezt már elferdítették úgy is, hogy valamilyen szinten minden sztárnak köze van Magyarországhoz.

Az igazsághoz ugyan ezeknek a mondásoknak vajmi közük van, azonban ne lepődjünk meg, hogy a legnagyobb sztároknak esetleg lehetnek magyar vagy magyarországi gyökereik, hiszen Kelet-Közép-Európa rengeteg kivándorlási hullámot élt meg az évszázadok alatt. Politikai, történelmi és gazdasági okai is voltak a kivándorlásoknak. Sokan pedig azért indultak el, hogy szerencsét próbáljanak.

Az Egyesült Államok pedig már a századfordulón is az a hely volt, ahol megtörténhetett a tündérmese rövid időn belül.

Csak hogy néhány hírességet felhozzunk, Tony Curtis szülei például Mátészalkáról vándoroltak ki az USÁ-ba, Drew Barrymore anyukája is magyar szülők gyermeke volt, a színésznő anyukáját Makó Ildikónak hívták. De például Goldie Hawn édesanyja is magyar volt, Steinhoff Laurának hívták, korábbi cikkünkben pedig azt is elmondtuk nektek, hogy melyik magyar név tükörfordítása a Goldie.

Egy interjúban pedig Alexandra Daddario, az új, Dwayne Johnson főszereplésével készült Baywatch-film egyik sztárja mondta el, hogy részben magyar származású, és anyukája rendszeresen készít neki otthon magyar ételeket.

Daddario amúgy nemrégiben járt is hazánkban, Egerben és Budapesten is készültek róla fényképek.

(via Player)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás