Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így néz ki Chris Pratt szuperszexi felesége, Arnold Schwarzenegger gyönyörű lánya - videó

Így néz ki Chris Pratt szuperszexi felesége, Arnold Schwarzenegger gyönyörű lánya - videó

Színes

Így néz ki Chris Pratt szuperszexi felesége, Arnold Schwarzenegger gyönyörű lánya - videó

Színes

Promotions 07:37

Star Lord így sokszor nyomul együtt a testépítő királlyal, Arnold Schwarzeneggerrel.

A Bosszúállók, A galaxis őrzői és a Jurassic World-filmek sztárja, Chris Pratt 1979-ben született Virginia államban, Minnesotában. A főiskolán színészetet tanult, de csak egy szemesztert végzett el, ezután először Hawaii-ra, majd Hollywood-ba költözött, hogy élete álmát valóra váltsa.

Az első szerepét később egy horrorfilmben, a Cursed 3. részében kapta.

Chris Pratt átváltozásairól és szerepeiről nagyszerű videót készített a Changes nevű oldal, ebben a videóban több tucatnyi képet láthattok a folyton megújuló színészről:

Pratt a Horrorra akadva-filmek ikonikus sztárjával Anna Faris-szal közel tíz évig alkotott egy párt, majd válásuk után rövid időn belül újra megházasodott. És nem az ismeretlenségbe vetette ki hálóját, hiszen a Terminátor, Arnold Schwarzenegger lányát, Katherine Schwarzeneggert vette feleségül.

Katherine a volt kaliforniai kormányzó legidősebb gyermeke, anyukája a híres újságíró, Maria Shriver, az ő révén pedig rokoni kapcsolatban van az Egyesült Államok egyik leghíresebb családjával, a Kennedy-klánnal is.

Katherine írónő, aki fiatal kora ellenére már három hosszabb könyvet is jegyez. Katherinenek már a randizásuk előtt is bejött a sztár, és erről nemrégiben napvilágot látott egy videó is, amelyben a lány a Bosszúállók közül Pratt-et nevezi meg legjobb pasinak.

Chris Pratt reakciója pedig maga a megtestesült cukiság:

Borítókép: Profimedia