promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Vin Diesel csodatestű szerelme, a ritkán látható Paloma Jiménez - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 38 éves mexikói modell és a színész 2007-ben jött össze. Szerelmük gyümölcse immár három gyönyörű gyerek

Vin Diesel tagadhatatlanul Hollywood egyik elsőszámú akcióhőse, aki sokkal de sokkal keményebb bárkinél. A Halálos iramban-filmek sztárja amúgy Mark Sinclair Vincent néven látta meg a napvilágot Kaliforniában, már kiskorától vonzotta a színpad, főleg mostohaapjának köszönheti a mozi iránti szeretetét, aki a a New York-i egyetemen tanított és Off-Broadway darabokat rendezett, és emellett hatalmas mozirajongó hírében is állt.

Vin később angol nyelv és irodalom szakra járt az egyetemen, itt tanult meg forgatókönyvet írni. Los Angeles-i karrierjét pedig éppen egy olyan filmmel indította, amelynek a forgatókönyvét ő írt, emellett ő rendezte is a filmet, illetve a főszerepet is ő játszotta el. Ez volt a Sokarcú című alkotás, amely Cannes-ben is zajos sikert aratott.

Az első nagy szerepe a Ryan közlegény megmentése című filmben volt, ő volt az első halálos áldozat Tom Hanks csapatából.

A hírnevet végül 2001-ben a Halálos iramban című filmszéria első része hozta el számára. Vin Diesel családi életét elrejti a nyilvánosság elől, így feleségével is nagyon ritkán mutatkoznak csak közösen. Paloma Jiménezzel 2007-ben ismerkedtek össze. Paloma modell, és így számos nagy márka reklámjaiban szerepelt már, többek között a Coca-Cola termékei mellett is megjelent a képernyőn.

Paloma és Vin Diesel sosem házasodtak össze.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás